Articles

Waarom FeestBased?

FeestBased op jouw server?

Wij vinden FeestBased de beste oplossing voor jou. Toegegeven, wij zijn daarin een beetje subjectief. Waarom zou je toch voor FeestBased kiezen?

Waarom FeestBased FeestBased is gebouwd en bouwt door op de praktijkervaring en input 'uit het veld'. Het is van begin tot eind ontwikkeld in samenspraak met verschillende artiesten- en evenementenbureaus. Jullie zijn de experts! In FeestBased zit maar liefst 22 jaar kennis en ervaring.

Waarom FeestBased FeestBased bespaart jou veel tijd. Moet je als een gek in je e-mail op zoek naar relevante info als een opdrachtgever belt? Zit je tijden in Word te klungelen op een offerte, die je netjes in een bepaald mapje moet opslaan? Knip en plak je je contracten in elkaar en doe je de facturen weer anders? FeestBased neemt dit graag van je over. FeestBased werkt vanuit de 'dossiergedachte': alle relevante informatie overzichtelijk bij elkaar.

Waarom FeestBased Het motto van FeestBased is: automatiseer zoveel mogelijk, zonder onoverzichtelijk te worden. Dus word je niet overladen met opties die je nooit gebruikt. Wil je net wat anders of net wat meer? Het motto van Processix is: met software is alles mogelijk. Maatwerk is ons ding.

Waarom FeestBased FeestBased integreert zoveel mogelijk in bestaande (kantoor)omgevingen. Daarom maakt FeestBased veel gebruik van Microsoft Office, online gedeelde agenda's, etc. Door FeestBased automatisch verzonden mails vind je dus altijd ook weer terug in Outlook. Voor contracten, facturen en offertes gebruikt FeestBased standaard (bestaande) Wordsjablonen. Optreedtijden en evenementgegevens vind je terug in je agenda.

Waarom FeestBased FeestBased is goedkoop. Je betaalt slechts eenmalig een bedrag voor een licentie, en die mag je zolang gebruiken als je maar wilt. Voor jouw comfort (en besparing!) bieden we ook onderhoudspakketten aan. Dan ben je altijd verzekerd van hulp en ondersteuning en de nieuwste versie van FeestBased, tegen vaste, lage kosten. Optioneel; wil je 't niet? Even goeie vrienden.

Voor wie?

FeestBased is software voor evenementen­kantoren, ar­tiestenbureaus en bookers.

lees meer

Waarom FeestBased?

Wij vinden FeestBased het bes­te pakket voor artiesten- en evenementenbureaus.

lees meer

Proefrit aanvragen?

Is je interesse gewekt? Met eigen ogen zien? Vraag een proefrit aan bij de dealer!

lees meer

Wie is Processix?

Processix levert maatwerk op het gebied van software en andere IT-oplossingen.

lees meer