Prijzen

Geen knellend leasecontract

Tenzij je de uitzondering op de regel bent, wil je geen moeilijk gedoe met periodiek terugkerende kosten. Een goed punt.

Daarom betaal je voor FeestBased eenmalig een vast bedrag per gebruiker. Dat is vrij uniek, omdat het voor softwarebedrijven natuurlijk aantrekkelijker is om periodieke licentie-inkomsten te hebben. Toch houden we het op een eenmalige investering, om zo tegemoet te komen aan de uitgesproken wens van jouw concollega's. Voor dat bedrag mag je FeestBased zoveel en zolang gebruiken als je zelf wilt!

Dit eenmalige bedrag is inclusief installatie, we gaan pas weg als de heilige koe naar tevredenheid loeit. Het bedrag is exclusief customizing zoals het bewerken van contracten en briefpapier zodat FeestBased deze kan gebruiken. FeestBased Server regelt het verkeer tussen netwerkcomputers die FeestBased draaien. Dit noodzakelijke onderdeel is bij de prijs inbegrepen.

Los van de aanschaf, bieden we wel een jaarlijks onderhoudspakket aan. Dit biedt recht op een aantal uur hulp en ondersteuning bij aan FeestBased gerelateerde zaken. En de reguliere softwareupdates krijg je er dan gewoon gratis bij! Het onderhoudspakket hoeft niet, maar mag wel; jij beslist!

Direct een prijsaanvraag doen?
Klik hier!

Voor wie?

FeestBased is software voor evenementen­kantoren, ar­tiestenbureaus en bookers.

lees meer

Waarom FeestBased?

Wij vinden FeestBased het bes­te pakket voor artiesten- en evenementenbureaus.

lees meer

Proefrit aanvragen?

Is je interesse gewekt? Met eigen ogen zien? Vraag een proefrit aan bij de dealer!

lees meer

Wie is Processix?

Processix levert maatwerk op het gebied van software en andere IT-oplossingen.

lees meer